Ordet er frit: Tousgaards dobbeltspil

Ordet er frit: Tousgaards dobbeltspil

11. november 2011 - kl. 18:08 - af

SaebyAvis.dk har modtaget dette indlæg fra Paul Rode Andersen, Byrådsmedlem SF.

Da byrådet vedtog budget 2012, pålagde det samtidig Børne – og ungdomsudvalget at fastholde taksterne for pasning af skolebørn og bevare de selvejende institutioner samt Thorshøj Børnehus. Som økonomisk erstatning herfor vedtog udvalget i går at finde den manglende besparelse ved at trække på udvalgets  dispositionskonto.

Efter SF’s opfattelse en fin løsning, som alle burde kunne bakke op om. Specielt måtte Jørgen Tousgaard kunne støtte forslaget, da han i perioden op til budgetvedtagelsen havde argumenteret  kraftigt imod takstforhøjelserne og nedlæggelsen af de selvejende institutioner samt optrådt som bisidder for Thorshøj Børnehus.

Flere udvalgsmedlemmer var derfor ved at tabe både næse og mund, da Jørgen Tousgaard på Socialdemokraternes vegne på udvalgsmødet i går tilkendegav, at han ikke kunne støtte forslaget om at fastholde taksterne samt bevare Thorshøj Børnehus og de selvejende institutioner.

Jørgen Tousgaard er af den opfattelse, at udvalget handler ulovligt, og han har indbragt sagen for Tilsynet.

Jeg er overbevist om, at Jørgen Tousgaard har viklet sig ind i en tabersag, men lad os antage, at han får ret.  Så vil han stå med ansvaret for takstforhøjelser samt nedlæggelse af de selvejende institutioner og Thorshøj Børnehus.

Jørgen Tousgaard er en politiker, som sender mange forskellige og ofte modstridende politiske signaler.

Med sin seneste kovending er det Tousgaardske dobbeltspil så ekstremt, at jeg har svært ved at forestille mig, at der findes ikke-socialdemokratiske politikere, der fremover vil indgå politiske aftaler med ham.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Tousgaards dobbeltspil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger