Oles nye autobil med Teatret Aspendos

Oles nye autobil med Teatret Aspendos

11. november 2011 - kl. 5:03 - af

Lørdag den 3. og søndag den 4. december er der teater for de 1 ½ – 4 årige og deres forældre på henholdsvis Frederikshavn Bibliotek og i Manegen – Sæby Kulturhus.

Det er Teatret Aspendos, som kommer hertil med forestillingen ”Oles nye autobil”.

Ole har fødselsdag. Far er klar med fødselsdagssang, lagkage og gaver. Årets bedste gave er en flot rød bil. Den kan skyde en vældig fart – og den får nok lidt for meget fart på! Da den løber bardus ind i søsters dukkehus får Ole travlt med at gøre ondt godt igen. Men hvad med stakkels dukkefar? Nu han ingen hoved har! Hvordan mon Ole klarer den?

Med afsæt i den gamle børnesang har Teatret Aspendos skabt en historie om en lille dreng, som drenge er flest. Fortalt med musik og få ord, gennem letgenkendelige hverdagssituationer og med en tæt publikumskontakt.

Teatret spiller forestillingen på Frederikshavn Bibliotek lørdag den 3. december
kl. 10.30 og i Manegen – Sæby Kulturhus søndag den 4. december kl. 10.30.

Du kan købe eller reservere billetter fra fredag fredag den 18. november på Frederikshavn Bibliotek, tlf. 98 45 91 00 og på Sæby Bibliotek, tlf. 98 45 93 00. Pris: kr. 10,- pr. stk.

Hvis du har spørgsmål til forestillingerne, er du velkommen til at kontakte Inge Bodil Wærens på Frederikshavn Bibliotek på tlf. 98 45 91 15 eller e-mail inwa@frederikshavn.dk – eller Merete Trap på Sæby Bibliotek på tlf. 98 45 91 56 eller e-mail metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oles nye autobil med Teatret Aspendos' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER