Torben Weesgaard fra Intersport er dybt frustreret

Torben Weesgaard fra Intersport er dybt frustreret

10. november 2011 - kl. 17:15 - af

Det er nu anden gang han får stjålet dyre vinterjakker fra sin butik, fortæller TV2Nord.

Det er dybt frustrerende at komme og se, at alt er blevet endevendt på den måde. Og det værste er, at de jakker, som de har stjålet, ikke bare kan genbestilles. Canada Goose jakker kan man nemlig kun bestille én gang til hver vintersæson. Så på den måde mister vi jo også en del omsætning, siger Torben Weesgaard.

Intersport havde også indbrud sidste år, hvor det ligeledes var Canada Goose jakker tyvene gik efter. Derfor valgte Torben Weesgaard at få sat alarmer og røgkanoner op i butikken, men desværre må han nu konstatere, at det ikke har forhindret tyve i at bryde ind endnu engang:

”Vi har forsøgt at sikre os på alle tænkelige måder, så vi er åbenbart oppe mod nogen, som er svære at hamle op med. For det tyder jo på, at hvis man vil ind, så kommer man ind”, siger han.

Nordjyllands Politi oplyser, at man i forbindelse med indbruddet efterlyser to hætteklædte mænd, og en sort Opel Zafira med registreringsnummer UV96 865, da den er set køre fra stedet. Bilen er stjålet på Aalborgegnen for en måneds tid siden.

Nordjyllands Politi hører gerne fra folk, der enten har set eller hørt noget på tlf.114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torben Weesgaard fra Intersport er dybt frustreret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER