Magiske tal giver travlhed på Rådhusene

Magiske tal giver travlhed på Rådhusene

8. november 2011 - kl. 14:02 - af

Fredag er en magisk dato i nogens øjne, derfor skal giftefogeden på Sæby Rådhus da også i arbejdstøjet den kommende fredag med den usædvanlige dato 11.11.11.
2 par har ønsket at blive viet på netop denne dag på Rådhuset i Sæby, oplyser Borgerservice, og i hele kommunen er der 7 par, der har ønsket at give hinanden deres “ja”. Eneste sted i kommunen hvor der ikke er planlagt vielser på nuværende tidspunkt er på Læsø, men det skal for god ordens skyld oplyses, at det kan nåes endnu – også på Læsø, hvis nogen skulle føle sig fristet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Magiske tal giver travlhed på Rådhusene ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER