Indstil en kandidat til OMTANKEN

Indstil en kandidat til OMTANKEN

8. november 2011 - kl. 0:27 - af

Det er ved at være sidste chance hvis du vil indstille en kandidat til årets handicappris “OMTANKEN”

OMTANKEN er en handicappris, som De Danske Handicaporganisationer, Frederikshavn afdeling giver til en virksomhed, en forretning eller en person i Frederikshavn, der har gjort en ekstraordinær indsats ved f.eks. at lette tilgængeligheden for handicappede, eller ved at yde en særlig service til handicappede med specielle behov eller som har gjort en særlig indsats for handicappede på arbejdsmarkedet (det rummelige arbejdsmarked).

Har du et forslag til, hvem der skal have prisen i år, så send dit forslag til DH Frederikshavn afdeling v/Kurt Nielsen, Sdr. Ringvej 5, 9300 Sæby eller pr. mail: knsport@knsport.dk senest 10. november 2011.

Prisoverrækkelsen vil finde sted d. 14. november 2011.

Indsenderen af vinderforslaget modtager 2 fl. vin.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indstil en kandidat til OMTANKEN ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER