Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

3. november 2011 - kl. 1:29 - af

NY PRIS: Virkelig velbeliggende og flot rødstensvilla med flot udsigt over de åbne marker, skoven og nær indkøb.

Huset er beliggende på skøn stor grund med god dobbelt garage samt redskabsrum. Der er tæt til skov og god børnevenlig sandstrand ved Lyngså Strand. Kun 15 minutters kørsel til Sæby og 35 minutters kørsel til Aalborg.

Villaen er indrettet med stort bryggers med klinkegulv, skabe og godt med bordplads. Flot alrum med nydeligt køkken og god spiseplads, fransk dør til god stue med brændeovn. Soveværelse med udgang til have samt adgang til godt forældre badeværelse med brus og gulvvarme. Forgang med klinkegulv, badeværelse med brus og 3 børneværelser.

En solid og flot villa med en god beliggenhed i naturskønt område.

Sagsnummer: 93001275

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Jensen & Riise på tlf. 9689 0477
Boligen er på 153 kvm., og med et grundareal på 1.532 kvm. Prisen er 1.098.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER