Mere end 200 til Girlpower på Stidsholt

Mere end 200 til Girlpower på Stidsholt

2. november 2011 - kl. 10:46 - af

Gangene på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole har i weekenden d. 29.-30. oktober genlydt af glade pigestemmer. Mere end 220 fodboldpiger i alderen 12 – 18 år fra flere forskellige klubber rundt om i Jylland deltog i Girlpower pigefodboldstævne.

Stævnet blev afviklet i 3 rækker: U 13 som blev vundet af Aalborg KFUM, U 15 som blev vundet af Romalt IF, og U18 blev også vundet af Romalt IF.

Udover 99 fodboldkampe bød pigefodboldstævnet på et møde med DBU’s nye pigelandsholdstræner Anders With Damgaard og på fælles zumba for både fodboldpigerne, deres trænere og de medrejsende forældre. Alle deltagere overnattede på Stidsholt fra lørdag til søndag med fuld forplejning fra Stidsholts køkken.

Som et led i undervisningen tog 10 drenge fra skolens fodboldlinje dommerkort i indendørs fodbold i ugen op til stævnet og fik således rig mulighed for at omsætte teori til praksis. De øvrige elever på weekendholdet ydede en stor indsats i køkkenet, med rengøring og ved tidtagerbordet for at få hele arrangementet til at gå op i en højere enhed.

Girlpower er endnu et initiativ fra skolens side for at sikre et tilstrækkeligt antal fodboldpiger til fra næste skoleår igen at kunne oprette den pigefodboldlinje, skolen de seneste to år har manglet. Girlpowerstævnet blev arrangeret i et samarbejde mellem DGI og Stidsholt. De deltagende klubber udtrykte alle ønske om at blive inviteret igen, hvis skolen vil gentage succesen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mere end 200 til Girlpower på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger