Hvor lavt kan de unge mennesker synke?

Hvor lavt kan de unge mennesker synke?

31. oktober 2011 - kl. 15:43 - af

Fredag eftermiddag ved ca. 14 tiden spadserede en ældre dame på 79-år med sin rolator på Hans Åbels Vej, da to ungersvende pludselig prikkede hende på skulderen. Hun blev noget forvirret, og da hun endelig kom sig over forskrækkelsen, var både ungersvende og hendes taske forsvundet.

En kommentar til “Hvor lavt kan de unge mennesker synke?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Hvor lavt kan de unge mennesker synke?”

  • Hvor er det en fræk handling,især fordi det er en ældre dame,der kommer gående med sin rolator.Ærgerligt,at ingen så optrinet og kunne have pågrebet de unge bøller.Mange unge i dag trænger til en regulær røvfuld.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvor lavt kan de unge mennesker synke? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER