Opfordring: Pas på din firbenede ven

Opfordring: Pas på din firbenede ven

30. oktober 2011 - kl. 14:28 - af

Dansk Kennel Klub og Dyrefondet opfordre alle hundeejere til at holde et ekstra vågent øje med den logrende og måske savlende firbenede ven, for de er i høj kurs blandt tyve, fortæller P4Nordjylland.

Det oplevede Lars Andersen fra Kongerslev sidste år. ”Mine to Beaglehunde forsvandt, og kun den ene kom hjem. Vi ledte efter den anden i 14 dage, men den blev aldrig fundet. Den må være blevet taget, for der var ingen spor af en bilulykke eller noget andet”, fortæller han.

Årsagen til hundetyverierne er ifølge Vibeke Knudsen fra Dansk Kennelklub, at de er blevet nemmere at sælge videre. Det er dog især de små selskabshunde, som kan sælges for mange penge. Tyvene ser måske annoncer i aviserne, hvor hundene er til salg for flere tusind kroner, og så øjner de lige pludselig en god forretning, fortæller hun.

Så lad ikke din ” bedste ven” stå udenfor en forretning alene, og lad heller ikke hunden løbe rundt i haven uden et vist opsyn.

En kommentar til “Opfordring: Pas på din firbenede ven” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Opfordring: Pas på din firbenede ven”

  • Jeg håber, at der er rigtigt mange, der læser om hundetyvene. Det er grusomt at miste en hund på den måde. Så, kære læsere, tag opfordringen om IKKE at lade hunden stå bundet foran en forretning alvorligt! Dejligt, at Sæby Avis tager emnet op!
    Bedste hilsner,
    Puck

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opfordring: Pas på din firbenede ven' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER