Tyske soldaters krigsfotos fra Frederikshavn

Tyske soldaters krigsfotos fra Frederikshavn

27. oktober 2011 - kl. 1:17 - af

For nogle kan det lyde som en makaber overskrift, men ikke desto mindre binder Lokalhistorisk Forening for Voerså og Omegn an med projektet ”Tyske soldaters fotos fra Frederikshavn”.

Det er projektansat ved Bangsbo Fort, Kenneth Kristensen, der holder foredrag om emnet på Voerså Museum tirsdag 22. november med start 19.00.

Anden verdenskrig, der for Danmarks vedkommende fandt sted 1940 – 45, er for mange blevet et interessant emne. Jo længere folk får det på afstand, begynder historien at titte frem. Det kunne måles på museet sidste gang, Kenneth Kristensen var på besøg i februar. Da var museet propfyldt til sidste plads.

Der venter da også, de besøgende noget af en oplevelse denne gang, når Kenneth Kristensen fortæller og viser masser af fotos på stort lærred.

Der er fri entré, men der skal dog betales kr. 20 – for kaffe/te med brød. Lokalhistorisk Forening håber dog, at flere syntes så godt om foredraget, at der bliver ”spyttet mere i bøssen”, der så vil gå til museets drift.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyske soldaters krigsfotos fra Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER