Hyggelig reception hos Sportigan og Hr & Fru B

Hyggelig reception hos Sportigan og Hr & Fru B

18. oktober 2011 - kl. 15:48 - af

Receptionen startede kl. 14 og skulle efter planen slutte kl. 19. Sådan gik det bare ikke – folk hyggede sig til jazzen, som blev leveret af Burholt med band og til det dejlige traktement.

“Min svoger der stod for tapasen havde nok at se til, og der kom mange rosende ord”, fortæller Jette Bjerregaard, der er indehaver af Hr & Fru B. “Folk hyggede og sludrede og klokken blev da også næsten 23, før vi sagde farvel til de sidste”.
Hos Sportigan sluttede receptionen kl. 20.30, men som Søren fortæller: “Jeg oplevede at folk hyggede sig, og det gjorde jeg også”, så ligeledes en vellykket dag her.

Søren og Jette vil da også gerne benytte lejligheden til at sig tak for opmærksomheden ved deres fælles åbent hus arrangement, og sige tak for alle de rosende ord, som de modtog for både mad, musik og de nye lokaler.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig reception hos Sportigan og Hr & Fru B ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER