Flotte resultater på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole

Flotte resultater på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole

17. oktober 2011 - kl. 0:05 - af

Da elever og personalet på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole tog på efterårsferie, kunne de se tilbage på rigtig mange gode oplevelser og aktiviteter i de første ni skoleuger. Stidsholt deltog fredag før efterårsferien som altid i Skolernes Motionsdag med en triatlon sammensat af 250 m svømning, ca. 25 km cykling og 6 km løb.

Aftenen forinden kvalificerede skolens bedste U-17 fodbolddrenge sig med en sejr på 2 -1 over Frederikshavn FI på Frederikshavn Stadion til Mesterrækken i den kommende sæson. Tidligere på skoleåret har Stidsholts bedste U-16 håndboldpiger kvalificeret sig til 2. division, hvor de efter to kampe har opnået en placering som nr. 2 med en uafgjort kamp mod Hjørring og med sejr over Frederikshavn.

Også på et andet område kan Stidsholt bryste sig af et flot resultat. Skolens køkken, som med slagtermester Klaus Kjærgaard i spidsen konstant arbejder hen i mod at gøre skolens kost optimal til skolens mange idrætselever, opnåede ved Fødevarestyrelsens besøg d. 3. oktober endnu engang en Elitesmiley.

Når elever og personale efter efterårsferien vender tilbage til skolen, venter der mange oplevelser.
Først og fremmest kan skolens badminton- og svømmeelever se frem til deltagelse i flere stævner.

I weekenden d. 29. – 30. oktober er Stidsholt arrangør af Girlpower – et indefodboldstævne med overnatning på skolen for U13, U15 og U18 fodboldpiger.

Og torsdag d. 3. november kan Stidsholt fejre 80 års fødselsdag.
I første omgang fejres 80 års fødselsdagen om aftenen d. 3. november kl. 19 – 22 med åbent hus for alle interesserede med mulighed for rundvisning på skolen og en kop aftenskaffe. Senere på skoleåret søndag d. 5. februar 2012 planlægger Stidsholt en mere ungdomsrelateret markering af skolens 80 års fødselsdag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flotte resultater på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER