Skjolds Jyllandsserie herre satte vigtige point til

Skjolds Jyllandsserie herre satte vigtige point til

16. oktober 2011 - kl. 12:03 - af

Da Skjolds Jyllandsserie herre lørdag besøgte Aalborg Freje, var det velvidende, at kampens udfald var forskellen mellem den så attraktive fjerde plads, der giver adgang til slutspillet efter julepausen, eller om holdet efter kampen var at finde på den femte plads, der betyder, at der efter jul skal spilles om at bevare pladsen i Jyllandsserien.
Aalborg Freja trak dog det længste strå, og Skjold Sæby måtte tage den triste tur tilbage til Sæby med et 1-4 nederlag i bagagen. Dermed er de sidste kampe altafgørende for holdets videre eksistens i den bedste del af Jyllandsserien. Og med to kampe mod hold der ligger under dem, skulle der være en mulighed for selv at bestemme udfaldet af efterårssæsonens strabasser.
Næste kamp er den 23. oktober på udebane mod Thisted FC, der ligger lige under Skjold på en 6. plads.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds Jyllandsserie herre satte vigtige point til ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER