Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

15. oktober 2011 - kl. 9:39 - af

Virkelig spændende totalrenoveret villa (2009), beliggende i godt og rolig kvarter nær Sæby centrum, skole, havnen og indkøb.
Villaen er vandskuret og med bl.a. vinduer og døre (2009) samt sortglaseret tegl. Beliggende på nem og overskuelig grund med velanlagt have og rigtig gode terrassearealer. Villaen er flot og stilfuldt indrettet med entre med trappe til 1 sal, adgang til nydeligt lyst badeværelse med brus og gulvvarme. Rigtig god stue med trægulv og udgang til terrasse mod vest. Fra stuen er her åben adgang til alrum med trægulv, god spiseplads, udgang til vestterrasse samt flot lyst køkken. Stort bryggers med plads til vaskefaciliteter, godt med faste skabe og udgang til god ugenert øst og sydterrasse. Viktualierum med nedgang til lille installationskælder. Desuden stort værelse med faste skabe samt trappe til stort hemserum, ideelt til kontor. 1 sal indrettet med repos, flot badeværelse med brus og gulvvarme, stort værelse med loft i kip og synlige bjælker, soveværelse med loft i kip, synlige bjælker og udgang til fransk altan. Charmerende værelse med synlige bjælker og loft i kip. FLOT MODERNISERET VILLA I GOD KVALITET – NÆR CENTRUM – SKAL SES.

Sagsnummer: 93003698

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Jensen & Riise på tlf. 9689 0477
Boligen er på 159 kvm., og med et grundareal på 601 kvm. Prisen er 1.998.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER