TV2 på den nemme måde i det nye år

TV2 på den nemme måde i det nye år

15. oktober 2011 - kl. 10:00 - af

Fra januar 2012 bliver TV 2 en kodet betalingskanal. Sæby Radio/TV – Service er klar med gode råd om betalings-tv og installationshjælp til de mange tv-seere, som ikke vil undvære TV 2.

Når TV 2 fra den 10. januar 2012 ikke længere kan ses gratis med en gammeldags antenne, er det anledning til at overveje en betalings-tv løsning.

”Vi rådgiver altid vores kunder ud fra, hvilke tv-programmer de godt kan lide at se, og her er TV 2’s programmer nogle af de mest populære,” siger Michael Svoldgaard hos Sæby Radio/TV – Service, der også spørger kunderne om deres krav til signal-kvalitet, om de har flere tv-apparater, og om de har lyst til at få flere tv-kanaler at vælge imellem.

Det skal være nemt og enkelt
”TV 2 er en naturlig del af de fleste danskeres tv-forbrug, og mange vil gerne have flere tv-kanaler, så der er noget at se på for hele familien. Men de stiller krav om, at det skal være nemt. Mange forbrugere gider ikke selv stå og bøvle med gammeldags antenner, kabel-træk og dårlige signaler, og de stiller også krav om, at prisen for en tv-pakke skal være gennemskuelig og løsningen af god kvalitet,” fortæller Michael.

Sæby Radio/TV – Servicehar derfor et samarbejde med Canal Digital. Tv-udbyderen er blandt andet kendt for sine tv-pakker med den bedste billedkvalitet og alt-inklusiv priser. Desuden sørger Canal Digital for, at kunderne kommer nemt og billigt i gang uden selv at skulle betale for tv-box og installation.

”Kunden skal ikke tænke på alt det praktiske med opsætning af parabol og installation af tv-box, for det kan vi alt sammen ordne på kort tid, præcis på det tidspunkt, der passer kunden. Det har den store fordel, at udstyret bliver opsat korrekt og målt præcist ind, så kunden slipper for at stå med alt det tekniske selv,” siger Michael

Både TV 2 og TV 2’s nye HDTV-kanal indgår i alle Canal Digitals tv-pakker. Prisen er 12,50 kr./md. ekstra for begge tv-kanaler, når TV 2 bliver betalingskanal. Der er ingen kortservicegebyrer, og alle tv-kanaler hos Canal Digital kan ses i op til 4 rum i huset som en del af den faste abonnementspris.

Vil du høre mere, er du velkommen til at komme forbi Sæby Radio/TV – Service.

En kommentar til “TV2 på den nemme måde i det nye år” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “TV2 på den nemme måde i det nye år”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2 på den nemme måde i det nye år ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER