Sommerhus i Lyngså står i flammer

Sommerhus i Lyngså står i flammer

13. oktober 2011 - kl. 10:05 - af

Klokken 9.06 lød alarmen hos Falck i Sæby. Et sommerhus på Østersvej i Lyngså er i brand. To slukningskøretøjer er nået frem til stedet, og kæmper i øjeblikket med at slukke ilden i det overtændte sommerhus, der ikke står til at redde. Der var ingen personer i sommerhuset, oplyser politiet, der var de først på stedet.

Sommerhuset ligger i et tæt skovområde, men der er på grund af det stille vejr ikke umiddelbart fare for, at ilden breder sig. Brandårsagen er endnu ukendt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerhus i Lyngså står i flammer ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER