Renovering af ridehus bunden afsluttet

Renovering af ridehus bunden afsluttet

13. oktober 2011 - kl. 4:58 - af

Så er Sæby Rideklub klar til indendørssæsonen med en helt nyrenoveret ridehusbund. Med hjælp fra Roblon Fonden og fra klubbens egen støtteforening har Sæby Rideklub samlet penge sammen til at få renoveret den stærkt slidte og glatte ridehusbund.

Alan Neergaard, som har bygget bund til både OL, World Cup og VM, og netop har været i Odense for at lave bund til det årlige heste arrangement JBK Horse Show, har været forbi Sæby Rideklub og hjælpe til med renoveringen af ridehusbunden.

Tidligt lørdag morgen gik man i gang med projektet. Med hjælp fra en traktor og laser fik Alan Neergaard rettet toplaget til, så det igen blev helt jævnt. Herefter skulle det harves godt igennem, og toplaget skal nu have ca. to uger til at falde helt på plads.

Allerede søndag eftermiddag kunne rytterne benytte ridehuset igen, og når de to uger er gået, vil man også kunne bruge ridehuset til springning – uden at være bange for at hestene skrider eller styrter.

Den daglige vedligeholdelse består kun af harvning samt opsamling af hestepærer, og så vil bunden kunne holde længe endnu. Hermed er det akutte behov for at opretholde sikkerheden for heste og ryttere i ridehuset opnået.

På længere sigt vil en udskiftning af ridehusets vandingsanlæg blive aktuel, hvilket klubben arbejder på at søge midler hjem til.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Renovering af ridehus bunden afsluttet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER