Bellis Blomster og Sadolin gennemrodet af indbrudstyve

Bellis Blomster og Sadolin gennemrodet af indbrudstyve

11. oktober 2011 - kl. 14:56 - af

Natten til tirsdag har tyve været på spil i Sæby. Hos Bellis Blomster har man knust en indgangsdør, hvor efter man kunne åbne døren. Mange ting er væltet og forretningen gennemrodet. Udbyttet blev et par hundrede kroner i byttepenge.

Samme nat og samme fremgangsmåde er benyttet hos Sadolin Farver. Her er en rude knust og også her er alt rodet igennem og væltet, ligesom det igen “kun” var et par hundrede kroner i byttepenge man slap afsted med.

Østvendsyssel Folkeblad på Industrivej i Østervrå havde kl. 2.15 natten til mandag indbrud. En rude er blevet knust med en betonklods, og man har forsøgt at fjerne en Apple iMac. Denne var imidlertid fastlåst, så det blev der ikke noget af.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bellis Blomster og Sadolin gennemrodet af indbrudstyve' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER