Lokalhistorisk Forening – Nu med internet

Lokalhistorisk Forening – Nu med internet

10. oktober 2011 - kl. 9:17 - af

Lokalhistorisk Forening for Voerså og Omegn holder til på Voerså Museum og har det gjort i flere år. Her bliver der samlet på diverse historiske ting, skrifter og avisudklip fra lokalområdet. Herudover har der i flere år været dyrket slægtsforskning, men det har været uden internet, og det er der i allerhøjeste grad brug for, når man beskæftiger sig med den slags ting. Internet er nu blevet installeret på museet.

Efter flere forhandlinger med det tidligere Nordit, der nu ejes af Dansk Kabel TV, lykkedes det at få brugen af nettet sponseret. Bestyrelsesmedlem Halvor Hansen og Svend Nielsen VVS gravede renden fra vejen og ind til museet.

Tilkobling, installering, ledninger, kabler, stikdåser, arbejde m.m. blev sponseret af Nord TV i Aalbæk, der i forvejen er tv udbyder i byen.

Voerså Museum er en tidligere skole, der er bygget i 1906 og ejes af Sæby Museum. Tidens tand har slidt voldsomt på bygningen, der dog har fået nye vinduer og understrøget taget. Andre ting trænger også voldsom til fornyelse, og som det ses på billederne, er det indgangsdøren, der er i voldsomt forfald. Skulle nogen have lyst til at gå i gang med en sådan opgave på frivillig basis, så kontakt næstformand Doris Nielsen på telefon 98 46 01 41 eller på e – mail adressen >voersaavvs@10mb.dk<

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalhistorisk Forening - Nu med internet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger