Beboere på bustur i efterårsluft….

Beboere på bustur i efterårsluft….

10. oktober 2011 - kl. 0:10 - af

Smukt efterårsløv og havluft på tur i det nordvestlig Vendsyssel.

Beboere og nogle ansatte fra Østervrå Ældrecenter havde forleden en dejlig bustur ud i det efterårsklædte landskab, hvor turen gik fra Østervrå over Tårs og videre forbi Sindal præstegård og gamle kirke.
Vi nød de smukke gyldne blade på træerne og de næsten færdighøstede marker, lyder det fra selskabet, som fortsatte turen helt op nordpå til Hirtshals. Vejret var desværre ikke det bedste, og der var en del tåge, så vi måtte nøjes med at nyde udsigten fra bussens vinduer. Her kunne vi bl.a. se Hirtshals fyr og stranden, fortæller deltagerne, der også fik et rigtig godt indblik i den livlige aktivitet på Hirtshals Havn.
Undervejs blev der gjort et lille stop, hvor der blev serveret forfriskninger i bussen. Turen hjem bød på flere farverige og efterårsklædte landskab.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beboere på bustur i efterårsluft....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER