Danish Crown tilpasser kapaciteten – også i Sæby

Danish Crown tilpasser kapaciteten – også i Sæby

6. oktober 2011 - kl. 16:42 - af

Danish Crown fyrer 500 af deres medarbejdere, heraf 250 ferieafløsere, men Danish Crown i Sæby skal kun fyre seks.

– Vi er slipper billigt, siger Magnus Madsen, stedfortrædende tillidsmand hos Danish Crown i Sæby, til TV2/Nord.

Årsagen er for meget kapacitet på en række afdelinger, fordi der i øjeblikket tilføres færre grise til slagterierne end forudset. Af de 500 medarbejdere er halvdelen ferieafløsere, som har været ansat i forbindelse med afviklingen af sommerferien, så reelt er der tale om egentlig afskedigelse af 250 medarbejdere.

Nødvendigt at reagere
– Det er altid ærgerligt at stå i denne situation, fordi det går ud over nogle menneskers dagligdag. Men det er det eneste ansvarlige at gøre, hvis ikke antallet af hænder hænger ordentligt sammen med antallet af opgaver. Hvis ikke vi reagerer med det samme, når behovet for kapacitet flytter sig, så nedlægger vi på sigt flere arbejdspladser, fordi vi taber konkurrencekraft, siger direktør for Teknik og Produktion i Danish Crown Søren F. Eriksen.

De høje lønomkostninger er fortsat en af de store udfordringer i Danish Crown. Derfor er der til enhver tid et stærkt fokus på kapaciteten.

Danish Crown har igennem det seneste år ansat medarbejdere løbende, men lige nu går bevægelserne altså i den anden retning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danish Crown tilpasser kapaciteten - også i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER