Vil du have reklamer i postkassen eller ej?

Vil du have reklamer i postkassen eller ej?

5. oktober 2011 - kl. 0:06 - af

Postkassen er fyldt med alle mulige reklamer, som du egentlig ikke ønsker at modtage, men nu skal du ikke mere sige ”Nej tak” til reklamer, fremgår det af en ordning regeringen søger at få indført. Regeringen vil nu undersøge, om man kan få en ordning, hvor forbrugerne skal sige “Ja tak” til reklamer, fremgår det af regeringsgrundlag, skriver P4Nord.

Danskerne skal med andre ord kunne slippe for reklamer i postkassen uden overhovedet at foretage sig noget.

Ordningen er til gavn for både forbrugere, samfundsøkonomien og miljøet, hedder det videre i regeringsgrundlaget.

Informationer fra stat, regioner og kommuner, materiale fra politiske partier, velgørende organisationer og kirkeblade er ikke omfattet af den nuværende lov.
I dag er over 600.000 husstande tilmeldt ordningen reklamer ”Nej tak”. Helt nøjagtigt 23 procent.

“Nej tak” ordningen bakkes p.t. op af Forbrugerombudsmanden, Forbrugerrådet, samt udgivere af reklamer og distributører. Det er således hele branchen, der står bag den nuværende ordning – skal den fremover ændres til ”Ja tak”?

3 kommentarer til “Vil du have reklamer i postkassen eller ej?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Vil du have reklamer i postkassen eller ej?”

  • Jeg ønsker at det store frås af ligegyldige reklamer ophører, det er møj irreterende at man skal døje med sommetider kilovis af reklamer, og dette til trods for et skilt på postkassen, at man ikke ønsker reklamer.

  • ja det kan til tider virke som en ordentlig stak man får ind af døren. I dag er det jo sådan at vores kære avisbude kun må respektere et “nej tak til reklamer” hvis det er et godkendt mærke man har modtaget fra nordjyske.
    Derfor kan det godt være irriterende at man får reklamer, men avisbudet er bare nød til at respektere de retningslinier de modtager fra Nordjyske.

  • Det er ikke kun reklameomdelerne der skal respekterer skiltet, jeg mener også at postbudene skal særlig post Danmark, for bare de har en folder med adressen kan de lægge alle de reklamer inden i folderen som de ønsker, og det respekterer ikke det skilt man har på postkassen, der ud over mener jeg også at alle politiske partier, velgørende organisationer samt kirkebladet burde være omfattet af nej tak skiltet, SÆRLIG KIRKE BLADET, når man tænker på hvad man må og ikke må i kirkerne i dag, så kan jeg heller ikke se at de skal have lov til at reklamerer med deres budskaber, derfor når jeg modtager kirke bladet bliver jeg meget rasende og det fjernarkiveres direkte i skralde spanden, jeg har forsøgt med en pæn mail til kirkekontoret at blive fritaget for deres blad, men man skal åbenbart sende mailen højere op for dem der sidder på kirke kontoret kan ikke finde ud af at svare tilbage, så mon man kan sende en mail til deres chef ham som de siger kigger på os alle og lytter til hvad vi siger.

    MVH.
    Arne Skriver

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du have reklamer i postkassen eller ej?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger