Rekorder, mad og trivsel i lange baner

Rekorder, mad og trivsel i lange baner

5. oktober 2011 - kl. 15:51 - af

Nogle herlige emnedage med temaet “Skyfri Himmel” så onsdag sin afslutning på Sæbygårdskolen med en stor fælles festmiddag. 620 børn havde medbragt hver deres livret – og der blev herefter smovset til den store guldmedalje.
Ugen igennem er der blevet arbejdet med trivsel på tværs af årgange og for de ansatte har det været slående med hvilken ansvarsfølelse de store børn har taget sig af de små og med hvilken stolthed de små er kommet til skole for at gå i klasse med de store.
FN´s børnekonvention om børns rettigheder er blevet gennemgået og børnene har sammen udformet minikonventioner gældende for Sæbygårdskolen. Der er lavet trivselsundersøgelser, der er udformet profetier om fremtidig trivsel og der er givet masser af små input fra hver enkelt barn med gode ideer til skolens kommende trivselspolitik.

Ugen har på alle måder levet op til forventningerne om at vi sammen kan få trivslen til at nå nye højder. Og det endelige klimaks onsdag blev sammenstykningen af et kæmpemæssigt maleri lavet af alle elevernes små bidrag. Samt Danmarks længste tagselvbord fyldt med livretter. Repræsentanter fra børnenes rekordbog var på stedet og kunne godkende to rekorder – Danmarks længste tagselvbord og flest deltagende børn. Desuden kan det vise sig at 46 lagkager produceret af 16 børn på 4 timer også er en rekord.

Dagene har været fantastisk gode og vi får uden tvivl glæde af de relationer børnene har knyttet indbyrdes i rigtig lang tid.
Vi vil gerne takke forældrene fordi de har grebet bolden og er stillet op med så meget lækkert mad til arrangementet. Det var rørende at se de mange små fade der var sirligt forberedt hjemmefra, lyder det fra Lise Jørgensen, Mette Risager og Mogens Brag, samt de øvrige lærer på Sæbygårdskolen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rekorder, mad og trivsel i lange baner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER