Skuespilleren Ebbe Trenskow opfører ”Jesus, min søn”

Skuespilleren Ebbe Trenskow opfører ”Jesus, min søn”

3. oktober 2011 - kl. 0:02 - af

– Et tværkirkeligt arrangement i Sæby Baptistkirke mandag d. 10. oktober kl. 19.30.

Det er en gammel historie, men det bliver den ikke dårligere af, og faktisk er den mere aktuel i vores moderne tid end nogensinde. ”Historien om ”Jesus, min søn!” Sådan præsenterer den mangeårige skuspiller, Ebbe Trenskov sin enmandsforestilling, ”Jesus, min søn”, hvor han spiller Josef, og ser på begivenhederne omkring Jesus, med Josefs øjne. Vi føres på en meget engageret og medlevende måde ind i både glæden og smerten, hos tømreren Josef, der bliver papfar til Jesus, og hvor Josefs følelserne sættes på helt ufattelige prøvelser.

Ved arrangementet, hvor både Volstrup og Sæby Kirker, og Sæby Baptistkirke er indbydere, koster det 75 kr. i entre. Billetter kan købes hos Sadolin Farveland, hos Anette Garn, samt i Sæby Baptistkirke og på Sæby Kirkekontor. Er der billetter tilbage sælges de ved indgangen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skuespilleren Ebbe Trenskow opfører ”Jesus, min søn”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger