Energihuset A/S – nyt firma på Havnen

Energihuset A/S – nyt firma på Havnen

3. oktober 2011 - kl. 11:25 - af

1. september startede Energihuset A/S, Sdr. Ringvej 21 i Sæby. Firmaet, som er det eneste af sin slags i byen, udfører rådgivning og projektering indenfor byggeriet og med en energi-rigtige vinkel.

Bag ENERGIHUSET A/S står Johnny Vittrup, der er daglig leder, energivejleder Mads Peter Sørensen, der er Civilingeniør og Tina Laursen der står for tegnestuen.

ENERGIHUSET A/S er et uvildigt rådgivnings og projekterings firma, der beskæftiger sig med et bredt spektrum af rådgivning indenfor byggebranchen, for såvel erhvervsvirksomheder, mindre håndværksfirmaer, samt entreprenører og privatpersoner. De arbejder bl.a. med energioptimering af boligen, statiske beregninger, tegningsmateriale osv. til byggetilladelse, tegneopgaver, projektering, branddokumentation, thermografisk måling, energiramme-/ varmetabsberegning, bygherrerådgivning og byggestyring.

Der afholdes reception/åbent hus på adressen fredag den 7. oktober kl. 12-16.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Energihuset A/S - nyt firma på Havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER