Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

2. oktober 2011 - kl. 0:03 - af

Virkelig flot og stilfuld villa opført i røde mursten og sortglaseret betontagsten, beliggende i nyere attraktivt og børnevenligt område, nær skole, indkøb, off. transport, skoven og 18 hullers golfbane.

En villa hvor alt er opført i gode materialer og der ikke er sparet på kvaliteten. Der er isoleret dobbelt garage med elporte & disp.rum. Nem og utrolig flot have samt gode parkeringsforhold. Selve villaen er opført med gulvvarme overalt samt Genvex anlæg. Indrettet med dejligt, lyst bryggers med skabsvæg i hvid højglans elementer (JKE) og flotte gulvklinker der går igen i køkken/alrum og entré. Utroligt, lækkert køkken i hvid højglans elemener (JKE) og med kogeø med bordplade i valnød og alt i hvidevarer. Entré, 2 gode værelser samt badeværelse med bruseniche i glas. Fra køkken/alrum er der dobbelt, fransk dør til stue med karnap – fra stuen er det muligt at etablere endnu et værelse ud mod garagen. Stort soveværelse med skabsvæg og med adgang til flot badeværelse med stor bruseniche. ET UTROLIGT FLOT OG GENNEMFØRT KVALITETS VILLA SOM SKAL OPLEVES.

Sagsnummer: 93003751

Kunne dette hus være noget for dig så kontakt: EDC Jensen & Riise på tlf. 9689 0477
Boligen er på 152 kvm., og med et grundareal på 848 kvm. Prisen er 2.998.000.

Vil du se mere om denne fantastiske bolig klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER