Redning til vands, til lands og i luften

Redning til vands, til lands og i luften

2. oktober 2011 - kl. 11:33 - af

Sådan en oplevelse kunne man få lørdag formiddag på Havnen i Sæby i forbindelse med redningsstationens 100 års jubilæum.
Alle sejl var sat til, og det blev da også både en spændende og oplevelses rig formiddag for de mange fremmødte.
Udover lidt godt til halsen, så var det de mange indtryks formiddag, hvor både besøg i redningsbåden og den i dagens anledning ankomne redningshelikopter, der trak de mange interesserede og nysgerrige til.
Der herskede ingen tvivl om, at udover en masse spændende viden om redning af nødstedte, så var det øjnene der fik set masser af spændende ting.

Som en af de mange nysgerrige sagde, da redningshelikopteren var landet på Cirkuspladsen på Solsbækvej, ”det er jo aldrig til at komme så tæt på, normalt bliver man enten holdt væk af myndighederne, eller også er helikopteren højt oppe i luften, hvor det jo meget naturligt ikke lige er til at komme op”, lød det med et smil.

Ligeledes benyttede mange muligheden for en tur i redningsbåden på Havnen, hvor der også var mulighed for at komme helt tæt på redningsfolkenes arbejdsplads, og igen og igen ville de mange gæster høre historier fra det virkelige liv, og oplevelserne blev da også gladeligt fortalt igen og igen med den tilhørende entusiasme.

Så efter en meget livlig formiddag på Sæby Havn, forandrede alt sig til det mere normale efter åbent hus arrangementet på redningsstationen.
Helt normalt blev det dog ikke for en 1. Oktober, for hvem forbinder den dato med 3 timers uafbrudt kø for at købe is i Havnekiosken?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Redning til vands, til lands og i luften ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER