Hvem skal modtage Frivillighedsprisen i 2011?

Hvem skal modtage Frivillighedsprisen i 2011?

1. oktober 2011 - kl. 11:20 - af

Frederikshavn Kommunes Sundhedsudvalg uddeler hvert år en frivillighedspris på 10.000 kr. til en eller flere borgere, en forening, en organisation eller en institution, der har gjort en særlig frivillig indsats. Prisen uddeles i november måned.

Hvem kan indstille til frivillghedsprisen?

Borgere, foreninger, organisationer eller institutioner, der er hjemhørende i Frederikshavn kommune kan indstille (og indstilles) til prisen.

Ønsker du at indstille en eller flere borgere, en forening, en organisation eller en institution skal du indsende en motiveret indstilling til Frederikshavn Kommunes sundhedsudvalg. Fristen for indsendelse af indstilling er mandag d. 17. oktober 2011. Indstillingen kan sendes pr. mail til:
prti@frederikshavn.dk. Skriv ”Frivillighedsprisen 2011” i emnefeltet. Indstillingen kan også sendes pr. post til:

Frederikshavn Kommune
Sundhedsudvalget
Rådhus Allé 100
9900  Frederikshavn
mrk: ”Frivillighedsprisen 2011”

Læs mere om Frivillighedsprisen på www.frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvem skal modtage Frivillighedsprisen i 2011?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER