Dybvad virksomhed ser positivt på fremtiden

Dybvad virksomhed ser positivt på fremtiden

30. september 2011 - kl. 5:26 - af

Mange snakker om fyringer og negative tal, men onsdag var der nu alligevel rejsegilde hos virksomheden TRANSLYFT Ergo A/S i Dybvad.

Virksomheden beskæftiger ca. 65 medarbejdere og har forrygende travlt. Rejsegildet på den 1100 m2 stor montagehal er da også en rigtig solstråle historie, og der er kun en forklaring på udviklingen hos Translyft, pladsen var blevet for trang.

I forvejen har Translyft  5500 m2 under tag, hvor der både udvikles og produceres. Ordrene på løfteborde er blevet større og mere specielle, hvilket kræver mere plads, fortæller de hos Translyft i Dybvad til SaebyAvis.

Virksomheden producerer hydraulisk løfteborde til industrien, og er blandt de markedsledende i norden med en eksportandel på 80%.

Bordene fremstilles i malet, galvaniseret og rustfri udførelse, og har en kapacitet fra 100 kg og op til 24 ton. Løftebordene benyttes hovedsageligt inden for pallehåndtering, varelifte, rampeborde, til af- og pålæsning af lastvogne, personlift til positionering af arbejdskraft samt automatiske distributionsterminaler.

Om der i takt med udvidelsen skal ansættes flere folk blev ikke oplyst, men alligevel positivt at se en virksomhed i en rivende udvikling, hvor mange andre er under afvikling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad virksomhed ser positivt på fremtiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER