Stole til salg hos Nordjyllands Politi

Stole til salg hos Nordjyllands Politi

28. september 2011 - kl. 5:23 - af

Tomme pladser hos Nordjyllands Politi i den kommende tid. 13 administrative medarbejdere er blevet sagt op, og 25 ansatte – både administrative medarbejdere og politifolk, har valgt at sige ja tak til en frivillig fratrædelse, fortæller TV2Nordjylland

”Det er en meget trist situation for de berørte medarbejdere, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe de medarbejdere, som vi desværre må sige farvel til i den kommende tid,” siger politidirektør Elsemette Cassøe i en pressemeddelelse.

Politiet skal nu have tilpasset organisationen, men Elsemette Cassøe afviser, at det får konsekvenser for de borgere, der har brug for akut hjælp.

Vi vil i en periode selvfølgelig kunne mærke, at vi mister 38 medarbejdere, indtil de nødvendige justeringer er på plads, og i den periode vil der selvfølgelig kunne opleves en lidt længere sagsbehandlingstid, siger politidirektøren.

Fyringsrunden kommer som følge af et landsdækkende effektiviseringsprojekt, samt at politiet har en meget stram økonomi både 2011 og 2012.

Ifølge Nordjyllands Politi kommer fyringerne ikke til at betyde, at politifolk på permanent basis skal løse administrative opgaver.

Nordjyllands Politi har i dag 856 ansatte, hvoraf 126 er administrative.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stole til salg hos Nordjyllands Politi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger