Endnu en efterregning til de Nordjyske kommuner

Endnu en efterregning til de Nordjyske kommuner

27. september 2011 - kl. 5:43 - af

Så skal udkants Danmark igen rammes, og nu vil nordjyske borgmestre have en ny model for statstilskud til beskæftigelsesområdet, skriver P4Nord.

Ud over de i forvejen store besparelser, der har ramt de nordjyske kommuner, kommer nu en ekstra store efterregninger fra staten på i alt 90 mio. Staten har beregnet, at kommunerne har modtaget for meget i beskæftigelsestilskud for 2010 og 2011.

At staten nu kræver tilskuddene tilbagebetalt og i den størrelsesorden, kommer totalt bag på os, samtidig med at stort set hele Nordjylland bliver ramt af efterregninger, mens f.eks. København får 117 mio. kr. ekstra, siger Hans Christian Maarup, der er formand for Kommunekontaktrådet.

De nordjyske kommuner tilbyder en ny model for tilskuddene, samt at være behjælpelige med hvordan man udarbejder forslag til en mere rimelig og mere overskuelig model. Dette er sket i en henvendelse til Kommunernes Landsforening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en efterregning til de Nordjyske kommuner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER