Charmeoffensiv giver flere medlemmer

Charmeoffensiv giver flere medlemmer

26. september 2011 - kl. 8:59 - af

Sæby Rotary Klub udvider igen medlemskaren. Præsident Søren Kjeldgaard, indehaver af Kjeldgårds Gartneri, glæder sig over, at den lokale charmeoffensiv for at få flere, aktive erhvervskvinder ind i netværket endnu en gang har givet bonus med et nyt kvindeligt medlem i Erhvervsklubben: Jonna Lydbæk, Adm. Manager og medejer af A/S Dybvad Stål Industri.

Sæby Rotary Klub tæller nu 52 medlemmer, hvoraf de 6 medlemmer er kvinder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Charmeoffensiv giver flere medlemmer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER