Dårligt vejr kan ikke tage livet af turismen

Dårligt vejr kan ikke tage livet af turismen

25. september 2011 - kl. 0:02 - af

Det fortæller VisitNordjylland, iflg. dem er den nordjyske turisme sejlivet. Trods den ustadig sommer med masser af regn havde Nordjylland i alt 3,4 pct. flere overnatninger i juli måned i år sammenholdt med samme måned sidste år.

Juli i år – selv om det lyder mærkeligt – været den bedste sommermåned i tre år med godt 1,4 mio. overnatninger.
Nordjylland er kun overgået af Hovedstaden, mens de øvrige regioner går tilbage.

Turisterne har været trofaste i Nordjylland, hvor det kan knibe med tiltrækningen andre steder.

De mange overnatninger i Nordjylland er både danske og udenlandske turister. Danske overnatninger er steget 3,7 pct., og norske og svenske overnatninger går frem med henholdsvis 8 pct. og 3,7 pct. På det tyske marked ser tallene ikke helt så positive ud, her er overnatningerne faldet med 4,9 pct.

Så Nordjylland har igen noget at være stolt af!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Dårligt vejr kan ikke tage livet af turismen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER