Lokalbrag i Jyllandsserien imod FfI

Lokalbrag i Jyllandsserien imod FfI

24. september 2011 - kl. 12:55 - af

Søndag den 25/9 er datoen, hvor årets kamp bliver spillet på Sæby Stadion. Et vaske ægte lokalopgør venter imod naboerne fra Frederikshavn.

Lokalopgøret mellem Skjold og FfI er samtidig et topopgør i rækken, hvor blot et enkelt point adskiller holdene fra deres placeringer som nummer 2 og 3. Dermed er der lagt op til et intenst og spændende opgør mellem de to naboklubber, der for blot anden gang i historien mødes i en officiel kamp. Første gang dét skete, var i premieren i Jyllandsserien, hvor Frederikshavn Stadion lagde græs til duellen, der endte med en 2-0 sejr til FfI’erne. Resultatet var en smule misvisende, idet Skjold-drengene i store dele af kampen var spilstyrende. FfI’erne var dog skarpest foran mål, og med 2 hurtige scoringer efter pausen afgjorde de kampen. FfI’erne har sidenhen gjort rent bord på hjemmebane, mens det til gengæld har knebet med resultaterne på fremmet græs. Her er det blevet til blot et enkelt point, og sidste rundes nederlag til bundproppen fra Aalborg KFUM fortæller historien om forskellen på ude og hjemme for FfI’erne.

Efter nederlag i de 2 seneste kampe fik Skjold i sidste weekend vendt bøtten, da det på hjemmebane blev til en flot 3-0 sejr over topholdet fra Hjørring IF. Skarpheden var tilbage foran modstanderens mål, ligesom den defensive organisation igen var i top. Således må det være en flok selvtillidsfyldte Skjold-spillere der tager imod ærkefjenderne fra nord. Til kampen må cheftræner Karsten Thomsen fortsat se bort fra Tobias Overlade og Mathias Christensen, der begge døjer med knæskader. Holdet til kampen ser således ud:

1. Stefan Wesley Henriksen
2. Martin Kjær
3. Anders Lykke
4. Casper Nedergaard
5. Jeppe Vittrup
6. Paw Værnhøj
7. Patrick Nødgaard
8. Patrick Pedersen
9. Nicolaj Eliasen
10. Jens Lorenzen
11. Dennis Poulsen
12. Patrick Hoffmann
13. Jakob Kristensen
14. Daniel Overlade

Kampen bliver spillet på Sæby Stadion søndag den 25/9 klokken 13.00. Til kampen vil Anders Engen fra Slagter Kjærgaard tænde op i grillen, ligesom der vil være mulighed for at nyde kolde fadøl til kampen.
Husk desuden, at Skjolds JS-kvinder tager imod Sønderup/Suldrup IK Frem umiddelbart efter opgøret mellem JS-herrer og FfI. Kampen i kvindernes Jyllandsserie fløjtes op klokken 15.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalbrag i Jyllandsserien imod FfI ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger