Rejsefordrag med magi og trylleri på Sæby Bibliotek

Rejsefordrag med magi og trylleri på Sæby Bibliotek

23. september 2011 - kl. 12:06 - af

Mød’ Den magiske rejsende Jesper Grønkjær på Sæby Bibliotek tirsdag den 4. oktober kl. 19.00.

Denne oktober kan Sæby Bibliotek præsentere et ganske unikt foredrag. Vi mærker stor efterspørgsel og interesse for rejseforedrag, så i år har vi allieret os med trylle-kunstneren og eventyreren Jesper Grønkjær. Med fantastiske fotos, tv-klip, gribende fortællinger og selvfølgelig et udpluk af de tryllerier, som han har underholdt med kloden rundt, har han tænkt sig at underholde et forhåbentlig veloplagt publikum i Sæby.

Ud over at være én af Danmarks mest benyttede tryllekunstnere har Jesper Grønkjær optrådt i nogle af klodens mest ufremkommelige afkroge: hos munke i Tibet, kannibaler i Ny Guinea, hos masai-krigere i Afrika, på tømmerflåde ned ad Amazonfloden og mange, mange andre steder. Man kan med rette kalde Jesper Grønkjær for en globe-trotter, da han har foretaget en lang række ekspeditioner og levet og optrådt hos befolkningsgrupper, uendeligt fjernt fra det liv vi kender.

Vi håber som sædvanligt, at mange vil møde op på biblioteket denne tirsdag i oktober for at tilbringe en interessant aften i selskab med en helt speciel mand. Du kan købe eller bestille billetter på Sæby Bibliotek (tlf. 98 45 93 00) fra den 20. september. Pris: kr. 50,- pr. stk.

Hvis du har lyst til at høre mere om foredraget, er du meget velkommen til at kontakte Merete Trap på tlf. 98 45 91 56 eller e-mail metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rejsefordrag med magi og trylleri på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger