Åbent hus arrangement på Efterskolernes Dag

Åbent hus arrangement på Efterskolernes Dag

22. september 2011 - kl. 5:15 - af

Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole holder søndag d. 25. september i lighed med landets øvrige efterskoler åbent hus på Efterskolernes Dag.
Det vil her være muligt for kommende elever og deres forældre at få en rundvisning på skolen, hvor der bl.a. vil være aktiviteter i hallen, og man vil kunne få en snak med skolens nuværende elever og personale.  Skolens køkken ved køkkenleder Klaus Kjærgaard vil uddele små smagsprøver på, hvad køkkenet på Stidsholt formår.
Åbent hus-arrangementet på Stidsholt foregår i tidsrummet kl. 13 – 17. Nærmere om Efterskolernes Dag på Stidsholt på www.stidsholt.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus arrangement på Efterskolernes Dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER