Billetsalget til året Tyrolerfest er skudt i gang

Billetsalget til året Tyrolerfest er skudt i gang

19. september 2011 - kl. 0:40 - af

Kun godt en uge efter at billetsalget til Årets Tyrolerfest i Syvsten Hallen den 29. oktober 2011 er skudt igang, kan det konstateres, at der er rift om billetterne. Der er gæsterne både fra nær og fjern, og en busfuld fra København er da også blandt gæsterne. Sidste års Tyrolerfest med Sæby Tyrolerorkester blev en succes, og det tegner da også til at dette års fest, som er den 2. i rækken, vil blive en succes.

Billetter kan fortsat købes hos Click i Sæby og i Syvsten Hallens Cafeteria, oplyser Inge Nørbjerg Rasmussen fra Syvsten IF.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billetsalget til året Tyrolerfest er skudt i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER