3 point på kontoen til Skjolds Jyllandsserie mandskab

3 point på kontoen til Skjolds Jyllandsserie mandskab

18. september 2011 - kl. 1:02 - af

Mens en stor del af klubbens medlemmer var dybt koncentreret om at få gjort klar til årets høstfest i hallen, kunne de ca. 100 tilskuere på Sæby Stadion med tilfredshed se et kæmpende Sæby mandskab sende gæsterne fra Hjørring hjem med et nederlag på 3-0. Dermed er de sidste kampes dårlige resultater, sidst mod Skagen, rystet af og Skjold Sæby’s Jyllandsserie Herre kravler igen op af stien i toppen af puljen.

Det var dog et noget nervøst Sæby mandskab, der de første 15 minutter blev presset ned på egen banehalvdel af et Hjørring hold, der klart havde teten. Men efter det første kvarter var det som om det hele blev lidt mere lige, og midtvejs i første halvleg kunne Dennis Poulsen løfte armene over hovedet efter at have scoret det første mål i kampen. Flere scoringer blev det dog ikke til i første halvleg, og Sæby kunne gå til pause med en enkelt scoring i bagagen.

Anden halvleg var en meget lige affærde, som kunne falde ud til begge sider, men et hårdt slidende hold og en skarpskytte i Jens Lorentzen gjorde dog det, Hjørring mandskabet ikke havde held til, nemlig at nette 2 gange. Så en sejr til Skjold Sæby’s Jyllandsserie på en kold efterårsdag, inden det store hal-brag med 600 gæster skulle tage sin begyndelse kl. 18.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3 point på kontoen til Skjolds Jyllandsserie mandskab ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER