Hvor er valgklokken blevet af?…..

Hvor er valgklokken blevet af?…..

15. september 2011 - kl. 15:27 - af

Der var panik på før åbningen af folketingsvalget i Sæby, blev der ledt efter den symbolske klokke, som skulle ringe valget igang, men den var som sunket i jorden.
Folketigsvalget blev dog åbnet rettidigt – præcis kl. 09.00 af Byrådsmedlem Birgit S. Hansen (A), som kort informerede om de nye tiltag til dette års valg, nemlig den nye digitale registring af valgkortene. “Det spare os for meget tid og mandskab,” forklarede Birgit S. Hansen efter åbningen.

Ca. 40 mennesker var mødt op fra morgenstunden for at stemme, da valget blev skudt igang i Kulturhuset.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvor er valgklokken blevet af?.....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER