De unge stemmer Konservativt…..

De unge stemmer Konservativt…..

14. september 2011 - kl. 19:38 - af

SaebyAvis har modtaget dette indlæg fra Folketingsmedlem Daniel Rugholm.
Det kan godt være, at mange kloge kommentatorer og politiske eksperter spår Konservative et dårligt valg. Meningsmålingerne svinger og har på enkelte dage vist alt fra 4,7 % til 7,7 % på samme dag. De regionale målinger har også vist en tilbagegang for Konservative på op til 5 % i forhold til valget i 2007. Men de unge stemmer konservativt.

En afgørende faktor for Konservative i Nordjylland kan gå hen og blive de unge og førstegangsvælgerne på uddannelsesinstitutionerne. Her oplever Konservative nemlig en flot fremgang og får igen og igen gode resultater.

”Jeg har personligt oplevet rigtig gode tilbagemeldinger fra både VUC, læreruddannelser, gymnasier og handelsskoler. Aalborg Handelsskole i Saxogade var nærmest en stor konservativ zone efter debatten. Rigtig mange unge skriver sms’er og mails for at tilkendegive deres støtte. Min facebook side er også vokset i antallet af personer, der ’synes godt om’ og er nu på over 750 personer. Det er primært unge.”

De seneste dage er der så kommet konkrete meningsmålinger, efter jeg har deltaget i debatter på bl.a. Studenterhuset i Aalborg og EUC Nord – Hjørring Handelsskole.

På Hjørring Handelsskole fik Konservative 22,4 % og på Studenterhuset i Aalborg fik Konservative 20,2 % blandt de unge studerende på Aalborg Universitet.

Så noget tyder på, at Konservative kunne overraske de dårlige landsdækkende meningsmålinger heroppe i Nordjylland i morgen. Én ting er i hvert fald rigtig positivt set med vores briller: De unge stemmer konservativt, så uanset resultatet i morgen tegner det godt for fremtiden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De unge stemmer Konservativt.....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger