Dans og banko på programmet i efterårsferien

Dans og banko på programmet i efterårsferien

13. september 2011 - kl. 9:17 - af

Østervrå har fuld gang i planlægningen af aktiviteter i skolernes efterårsferie.

De musik- og danseglade kan roligt begynde at glæde sig til den årlige Danseaften med Harmonikamusik for den står igen på programmet i Østervrå Hallen, fredag den 21. oktober, hvor den populære aften vil byder på fem forskellige orkestre og en lækker menu med stort tag selv bord, kaffe og æblekage, alt sammen leveret fra Lendum Forsamlingshus.

Hele familien kan også tage hinanden i hånden til den årlige Familiebankoaften, torsdag den 20. oktober – tilrettelagt i samarbejde med Østervrå Pensionistforening. De seneste år har arrangementet på grund af den store interesse været afviklet i Østervrå Hallen. Byens lokale erhvervsliv har været særdeles rundhåndede med sponsorgaver til spillet, og det håber vi også, at de vil være i år, lyder det fra arrangørerne.

Gymnastikforeningen 77, Østervrå og Bødkergården har også gang i planer for uge 42, og de vil senere løfte sløret for, hvad det kommer til at dreje sig om.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dans og banko på programmet i efterårsferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER