“Pas på jeres nr. plader”, siger politiet

“Pas på jeres nr. plader”, siger politiet

12. september 2011 - kl. 16:33 - af

I weekenden har der været tyveri af ikke mindre end 3 sæt nr. plader. Det er sket 3 forskellige steder i byen – på Kjeldgaardsvej, Søndergade og Tranåsvej.

Lørdag kl. 3.30 blev en 18-årig standset på Aalborgvej og da han lugtede af spiritus, måtte han blæse engang og blev efterfølgende taget med til udtagning af blodprøve.

På Lyngmosevej i Sulbæk har der været indbrud i et fritidshus. Det er sket lørdag morgen kl. 6.30. 2 unge fyrer har knust en rude og set køre der fra kort efter. Et vidne var dog så fornuftig, at aflæse bilens nr. plade, og kort efter kunne politiet anholde de unge, på henholdsvis 23- og 37 år og fra Frederikshavn. De vil blive sigtet for indbrud.

Søndag nat kl. 1.30 på Vestergade i Sæby, var en ung mand blevet så beruset, at han nægtede at efterkomme politiets anvisning om at forlade stedet, han blev derfor anholdt.

En ungersvend ringede til politiet, for at anmelde et indbrud hvor der angiveligt skulle være fjernet en fladskærm m.v., politiet ville sende en patrulje, men det sagde den unge fyr ikke var nødvendigt. Politiet valgt dog alligevel at køre til stedet, og her stod fladskærm og de andre “stjålne” effekter dog stadig på deres normale plads, så fyren vil blive sigtet for falsk anmeldelse.

Natten til mandag kl. 1.30 har der været indbrud på Fallavej, men man har endnu ikke oversigt over, hvad der er fjernet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger