Blå blok fumler rundt i offentlige investeringer

Blå blok fumler rundt i offentlige investeringer

12. september 2011 - kl. 9:20 - af

Venstres folketingskandidat Anders Broholm må holde sig til det faktuelle når han udtaler hvad V K O regeringen har sat i værk af offentlige byggerier.

Ved et valgmøde på Sæby Bibliotek sidste tirsdag argumenterede Anders Broholm for at regeringen allerede har sat mange offentlige byggerier i gang.

41 mia. til nye sygehuse bl.a. i Aalborg samt omkring 200 mil. til nye akutmodtagelser i Hjørring og Thisted.

Det er direkte usandt at det er regeringen der har sat de byggerier i gang, det ved Anders Broholm også godt.

Tager vi de nye sygehuse så er fakta at der ikke er kommet en eneste krone fra regeringen, derimod skal regionerne tilsammen ud af deres anlægskroner henlægge 1 mia. om året der skal indgå i byggerierne, det er for Nordjyllands vedkommende 100. mio. Altså pengene ligger stadig i stats – og regionskassen, nogle penge der er passive og ikke skaber vækst.

Med hensyn til akutmodtagelserne så er der regionernes egne penge på anlægsbudgettet der bygges for her og ikke regeringens fortjeneste.

Ikke nok med at Venstres kandidat ikke holder sig til fakta så sad folketingsmedlem Bent Bøgsted DF også i panelet, her var der heller ingen reaktion.

Jeg vil kun sige at det overrasker mig ikke med sådanne udmeldinger fra V K O. Vi har de sidste ti år været vidne til at de slynger om sig med tal der hverken er hoved eller hale i, jeg vil bare nævne at der ved sidste valgkamp var det 100 mia. de ville bygge sygehuse for.

Min bange anelse er at de penge vi skal bruge ikke er i statskassen, eller skal de også bruges til skattelettelser for velstillede.

Hvis regeringen går og tror det er nok at tale om at invester uden at handle, så kan jeg godt forstå det går som det gør.

Jørgen Rørbæk Henriksen
Godthåbsvej 15
9300 Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blå blok fumler rundt i offentlige investeringer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger