Indlæg af Jens Hedegaard: Grøn snerydning!

Indlæg af Jens Hedegaard: Grøn snerydning!

9. september 2011 - kl. 5:46 - af

Siden midten af 90’erne har vi haft mindst 10 grønne vintre. Den besparelse man indhentede her gik ret i Kommunekassen. Nu har vi haft 2- hårde vintre og nu skal ekstraudgiften med djævlens vold og magt placeres ved Teknisk Udvalg. Det giver jo ikke mening at et enkelt Udvalg med et Budget på 48 mill skal ind at tage en ekstra byrde med et merforbrug på snerydningskontoen på op til 24 mill, fordi vejrguderne spiller med musklerne.

Vi har alle valgt et samfund der skal holde åbent i 24 timer. Brand og Redningstjenesten skal fungere. Ældre og syge skal have mad og pleje i eget hjem. Hele erhvervssektoren, herunder landbrug, skal have foder til deres dyr og mulighed for afsætning af deres produkter, mælk, svin e.t.c. Hele infrastrukturen med el, vand, varme, kloak o.s.v. skal fungerer og i givet fald repareres døgnet rundt. Overfald og tyveri. Enhver kan regne ud at der vil gå halve døgn inden politiet kan komme ud. 30 % af arbejdsstyrken arbejder forskudt i forhold til et 8-16 job. Skal de blive hjemme i hytten. Og som en sidegevinst opleve at blive trukket i løn ?

Hvad er det lige plejehjem, skoler, børnehaver og utallige andre institutioner og arbejdspladser rundt i Kommunen har af værdi hvis der ikke er lys, varme, vand og personale til rådighed når det er påkrævet.

Jeg bryder mig ikke om skrækkampagner, men der er lavet utallige beregninger på hvad manglende snerydning og glatførebekæmpelser koster samfundet i længerevarende sygehusophold og smadrede biler m.v. Og heraf forringet livskvalitet. Udgifterne hertil står i skærende kontrast til den forholdsvis lille udgift til snerydning og glatførebekæmpelse.

At omgang med de midler der anvendes til snerydning og glatførebekæmpelse altid skal omgås på en begavet måde og snusfornuft kan vi ikke være uenige i, men lad nu lige fornuften råde både hvad angår løsningen af opgaven i byerne og på landet. De grønne og hvide vintre skal såmænd nok opveje hinanden rent økonomisk.

En kommentar til “Indlæg af Jens Hedegaard: Grøn snerydning!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Indlæg af Jens Hedegaard: Grøn snerydning!”

  • Vi er jo nogen der skal møde både lørdag og søndag på arbejde også selv om det er snestorm og jeg mener at jeg har ret til at få ryddet sne da jeg også betaler for det.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg af Jens Hedegaard: Grøn snerydning!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger