Mange flotte resultater af Stidsholt-elever

Mange flotte resultater af Stidsholt-elever

8. september 2011 - kl. 1:45 - af

Elevårgang 2011/2012 på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole har fået en flot start på skoleåret.
Således kvalificerede skolens bedste håndboldpiger sig ved et kvalifikationsstævne i Mou i weekenden d. 3.-4. september direkte til U-16 2. division. Det blev til 3 sejre i 3 kampe over Aabybro, Visse IF og Nøvling.
Stidsholts bedste håndbolddrenge måtte desværre ved et tilsvarende kvalifikationsstævne i Dybvadhallen se sig slået af HF Hjørring, mens det blev til sejre over SHK Haverslev og Strandby/Elling. Det betyder, at Stidsholt-drengene ved et opsamlingsstævne i den kommende weekend får en ny chance for at kvalificere sig til U-16 2. division.

Samtidig deltog 7 svømmere fra skolens nye svømmelinje i Limfjordskrydseren, og også her klarede Stidsholt-eleverne sig flot. Olivia Larsen blev en flot nr. 2, Benjamin Larsen nr. 4 og Martin Kollerup nr. 5 på 600 m. distancen i et felt på ca. 300 svømmere.

Hjemme på Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole var eleverne på badminton-linjen værter ved et åbent U-17 og U-19 badmintonstævne for klubber og skoler. 152 kampe blev der spillet i løbet af weekenden, og det blev til adskillige guld-, sølv- og bronzemedaljer i både A og B-rækken til Stidsholt-eleverne.

Endelig må også skolens fodbolddrenge siges at have fået en flot start på skoleåret. 11 kampe har skolens 3 drengehold indtil nu spillet. 10 er vundet og kun en enkelt tabt.

Vi er naturligvis stolte over de flotte resultater, som vores idrætselever har lavet. Det er helt klart med til at opbygge det fællesskab og sammenhold, som er med til at give eleverne et rigtigt godt efterskoleophold, udtaler forstander Steen Jensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange flotte resultater af Stidsholt-elever' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger