Gratis energigennemgang af din bolig

Gratis energigennemgang af din bolig

8. september 2011 - kl. 1:07 - af

Energibyen Frederikshavn og Frederikshavn Forsyning A/S har i fællesskab ansat en energirådgiver. Dette betyder, at de fremover tilbyder gratis og uvildig energirådgivning til alle kommunens borgere.

Du kan således få undersøgt, om du kan tjene penge på at renovere dit hus, lejlighed, butik eller lignende. Har du vaner eller apparater, som øger din energiregning? Hvad koster det at udskifte dit oliefyr? Trænger huset til nye energirigtige vinduer eller mere isolering? Alt dette kan du få vejledning om via energirådgiveren.

Rådgiveren kommer ud til dig for at se på dit hus. Udover udpegning af besparelsesmuligheder vil rådgiveren også give et bud på investeringens størrelse. Du kan dermed bedre tage beslutning, om besparelsen skal gennemføres.

Da det kan være svært at vide, om ens forbrug er højt, har du muligheden for at teste dit varmeforbrug via hjemmesiden husetsweb.dk. Her kan du gennem ca. 20 spørgsmål få scannet dit hus, så du kan se, om der er noget at komme efter. Bestiller du en energirådgiver på sidste side, kommer din mail automatisk til vores energirådgiver.
Du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi vurdere om dit energiforbrug er højt – og vigtigst af alt – om det kan betale sig for dig at gøre noget ved det.

Kontakt til energirådgiver Bo Bechfeldt på bobf@frederikshavn.dk eller telefon 24 34 02 85 for at aftale et besøg hos dig, der både vil gavne din personlige økonomi og miljøet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis energigennemgang af din bolig ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER