Repræsentantskabsvalg i Sparekassen Vendsyssel

Repræsentantskabsvalg i Sparekassen Vendsyssel

5. september 2011 - kl. 0:18 - af

Sparekassens mange garanter får i løbet af efteråret mulighed for at få indflydelse på Sparekassen Vendsyssels fremtid og dermed også på udviklingen i deres lokalområde.

I løbet af efteråret afholder Sparekassen Vendsyssel valg til repræsentantskabet, der er sparekassens øverste myndighed og som vælger flertallet af sparekassens bestyrelsesmedlemmer.

Det nye repræsentantskab skal vælges for en 4-årig periode fra den 1. januar 2012. Repræsentantskabet kommer til at bestå af mellem 65 og 85 medlemmer. Kandidaterne er fordelt på 5 valgkredse for at sikre en repræsentativ geografisk fordeling. Vedtægterne sikrer, at den enkelte valgkreds bliver repræsenteret i forhold til det antal stemmer der kan afgives i valgkredsen.

“Vi ser meget gerne et bredt sammensat repræsentantskab både mht. geografi, alder, køn og erhverv. Repræsentantskabet skal jo netop repræsentere de mange forskellige kunders interesser og holdninger – ikke mindst i lokale spørgsmål”, udtaler administrerende direktør Vagn Hansen og fortsætter:

“Alle garanter vil kort før valget modtage en stemmeseddel med posten. Stemmesedlen vil indeholde udførlig information om valghandlingen samt en markering af, hvor mange stemmer garanten har. Det afhænger nemlig af garantkapitalens størrelse pr. 30. september 2011”, siger Vagn Hansen.

“Sparekassen har ca. 25.000 garanter, og vi håber, at rigtig mange af dem vil benytte lejligheden til at gøre deres indflydelse gældende”, slutter Vagn Hansen.

Opstillingslister for kandidater til repræsentantskabsvalget skal være sparekassen i hænde senest den 15. september 2011. Selve valget afholdes i perioden 28. oktober 2011 til 21. november 2011.

Yderligere information om valget samt opstillingslister kan fås i sparekassens afdelinger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Repræsentantskabsvalg i Sparekassen Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger