Kvinde stak mand i halsen med en saks

Kvinde stak mand i halsen med en saks

31. august 2011 - kl. 10:23 - af

En 48-årig mand fra Sæby blev tirsdag aften kl. ca. 23.00  stukket i halsen med en saks af en 46-årig narkopåvirket kvinde. Manden søgte efter overfaldet hjælp på en nærliggende restauration, og derfra kontaktede man politiet, som straks fik sendt en ambulance til stedet – Grønnegade i Sæby.

Manden blev indlagt på Hjørring sygehus, hvor han blev opereret og er udenfor livsfare.

Kvinden, som er mandens kæreste, vil blive fremstillet i grundlovsforhør i dag onsdag og sigtet for vold, fortæller politiet.

Parret, som er kendt i misbrugsmiljøet, har tidligere været i politiets søgelys.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvinde stak mand i halsen med en saks' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER