Gamle gårdbilleder og huse i Musikhuset

Gamle gårdbilleder og huse i Musikhuset

30. august 2011 - kl. 0:02 - af

Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn afholder den årlige udstilling med billeder af gamle gårde og huse fra Sæby og opland. Udstillingen finder sted i weekenden 17. og 18. september, og det sker i Musikhusets lokaler i Skolegade i Sæby.

Begge dage er der åbent fra 09.30 – 17.00, og der er gratis entré samt kaffe og kage til alle besøgende.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gamle gårdbilleder og huse i Musikhuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER