Opfordring fra Birgit Hansen: Husk det nu!

Opfordring fra Birgit Hansen: Husk det nu!

28. august 2011 - kl. 0:09 - af

Flere folketingsmedlemmer har udtalt, de vil undersøge, hvad ministeren har tænkt sig at gøre for at mildne overgangen for de kommuner, der bliver hårdest ramt af den nye kommuneaftale. Her i starten af valgkampen har vi hørt om vækst, sygehus politik, efterløn osv. Store og vigtige emner. Men jeg vil minde om endnu et stort og vigtigt spørgsmål: hvad skal der ske i forhold til kommunernes selvstyre? Fremtiden for kommunernes handlemuligheder. Udligningen er den fair?

Her er virkelig tale om borger nære spørgsmål. Det er i den grad et spørgsmål om velfærd. Hvilken service kan man få som borger i kommunen? Det handler om ældrepleje, børneinstitutioner, folkeskolen, servicen på handicapområdet og andre vigtige emner i folks dagligdag.

Så husk nu at tage udligningsordningen og kommunernes vilkår op i debatten og især efter valget. Det er vigtigt for borgerne i dette land.

Byrådsmedlem Birgit Hansen
Frederikshavn Kommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opfordring fra Birgit Hansen: Husk det nu!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER